Evenementen

Ontdek de bruisende evenementen in Brasserie de Kroon Assen!

Welkom bij Brasserie de Kroon, het restaurant in Assen waar we meer bieden dan alleen heerlijk eten en een gezellige sfeer. Ontdek onze levendige evenementen die zorgen voor onvergetelijke ervaringen en bijdragen aan de bruisende ambiance van ons restaurant in Assen.

Van prikkelende pubquizzen tot spannende “Ik Hou van Holland” spelavonden, onze evenementenkalender zit vol vermakelijke activiteiten voor iedereen. Test je kennis tijdens de pubquiz en daag je vrienden uit voor de titel van quizkampioen. Of dompel jezelf onder in de Nederlandse cultuur tijdens onze “Ik Hou van Holland” spelavonden, vol lachen en leuke spelletjes geïnspireerd op het populaire tv-programma. Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws over evenementen in Brasserie de Kroon Assen via onze Facebook of Instagram!

Bij Brasserie de Kroon geloven we dat de geweldige gerechten van onze kaart en een warme ambiance hand in hand gaan met levendige evenementen. Kom langs en ontdek waarom we de ideale bestemming zijn voor een onvergetelijke avond uit in Brasserie de Kroon Assen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van onze sprankelende evenementenwereld!

Bargedeelte
23
juni

Pubquiz

Welkom bij Brasserie de Kroon, waar plezier en kennis samenkomen in onze spannende pubquiz! Bereid je voor op een avond vol uitdagingen, gezelligheid en heerlijk eten. De pubquiz begint om 17.00 uur en is speciaal ontworpen voor groepjes van 2 tot 4 personen die van een goede uitdaging houden. Test je brein en daag je vrienden uit terwijl je geniet van de gezellige sfeer van onze Brasserie. We hebben een breed scala aan vragen die verschillende onderwerpen beslaan, waaronder geschiedenis, wetenschap, muziek, film en nog veel meer.

Deelname kost slechts 5 euro per persoon en er is een speciale aanbieding: een smakelijke burger met frieten voor slechts 10 euro! Verzamel je slimste vrienden, scherp je geest aan en kom naar Brasserie de Kroon voor een onvergetelijke avond vol trivia, lekker eten en gezelligheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige pubquiz-ervaring te beleven!

Reserveren kan telefonisch via 0592-202 408 of onderstaande knop.

23
juni
Bargedeelte

Pubquiz