Op 14 April organiseren we samen met de familie Seubring een onvergetelijke avond vol kennis, plezier en solidariteit, allemaal ten behoeve van een geweldige zaak: Alpe d’Huzes! Samen kunnen we het verschil maken voor de strijd tegen kanker.

Tijdens deze avond strijden teams van 2-5 personen tegen elkaar om de felbegeerde winnaar te worden van De Kroon Pubquiz. De Pubquiz begint om 17.00 en bestaat uit 5 rondes vol uitdagende vragen en leuke trivia. Deelname aan de Pubquiz kost slechts €12,50 waarvan €10,- naar het goede doel gaat.

Aansluitend aan de Pubquiz is er een benefietveiling vol fantastische items aangeboden door lokale ondernemers om het goede doel verder te steunen.

Geniet tijdens deze avond van onze speciale actie van een overheerlijke burger met friet voor slechts €10,- of onze uitgebreide menukaart.

Grijp deze kans samen met vrienden, familie en collega’s om een verschil te maken in de strijd tegen kanker. Schrijf je snel in en reserveer je plek voor deze avond vol plezier en solidariteit!

Om je aan te melden reserveer telefonisch via 0592-202 408 of via onderstaande knop.